Kaubamajade sooduskampaaniad ajasid linnaliikluse umbe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna liiklus oli täna hommikul paiguti tõsiselt umbes, seisakud kestsid peaaegu keskpäevani.

Google'i kaardi järgi oli näha, et liiklus Tallinna põhitänavatel oli hommikuse tipptunni ajal tõsiselt häiritud. Näiteks sõitis Postimehe reporter autoga Tondilt kesklinna 45 minutit. Pärnu maanteel ulatus autodejoru veel veidi enne keskpäeva Liivalaia ristmikust viaduktini.

Hommikul sõitis ka troll Sõpruse puiesteel Tedre ja Koskla peatuse vahet ligi kümme minutit. Muidu läbiks ta selle vahe kõige rohkem paari minutiga.

Pole üheselt teada, mis on põhjus. Küll aga tuleb ära mainida, et täna algasid Stockmannis «Hullud päevad» ja Kaubamajas «Osturalli», mis kindlasti liiklusele oma jälje jätavad. Liivalaia tänava kesklinna siseneval suunal oli kõige tihedamalt autosid täis vasakpoolne sõidurada, millelt sai Stockmanni kaubamaja parklasse pöörata.

Pronksi tänava poolt tulles oli täihedalt täis esimene sõidurada, millelt samuti Stockmanni parkimismajja pääseb. Tavalisest palju suurem liikluskoormus langes ka Lauteri ja Lennuki tänavale. Samuti oli tavalisest tunduvalt tihedamalt täis pargitud Maakri tänava tasuline parkla.

Politsei teatel pole juhtunud õnnetusi, kus politsei oleks pidnud sekkuma. Küll võis ajutiselt liiklust mõjutada see, et umbes kell 10.20 läks üks auto katki viadukti all, mis viib Kristiine keskuse juurest kesklinna poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles