Nõmmel peatuvad rongid jäävad otsapidi sõiduteele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirongi peatumine Nõmme jaamas.
Elektrirongi peatumine Nõmme jaamas. Foto: Liis Treimann

Nõmme jaama ümberehitus ei ole veel lõppenud ning seetõttu peatuvad linnast väljuvad rongid uue platvormi ääres niimoodi, et mingi osa viimasest vagumist jääb sõiduteele.

Eesti Raudtee avalike suhete juhi Urmas Glase sõnul on tegemist ajutise lahendusega, sest Nõmme jaama ümberehitus alles käib. Vana perrooni lammutatakse ja samal ajal ehitatakse uut pikemaks. Seetõttu jääbki peatunud rongi tagumine osa natuke autoteele. Liiklust see aga ei ohusta, sest tõkkepuud enne üles ei tõuse, kui rong on jaamast lahkunud.

«Platvorme kasutatakse Nõmmel praegu nii, kuidas ehitus seda võimaldab,» mainis Glase. «Seetõttu on tõesti olukord niisugune, et rongi peatumise ruum on väga täpne ning pikem rong ei pruugi täielikult perrooni äärde ära mahtuda ja jääb osaliselt turvangu piirkonda.»

Ta lisas, et see on ajutine olukord, sest aasta lõpuks peavad kõik uued perroonid valmis olema ning vanad lammutatud. Kuna koos ehitamisega on vaja tagada ka reisirongide teenindus, siis sellest lähtuvalt tulebki ette mõningaid ebameeldivusi, ka Nõmmel. Vana ja uut perrooni saab praegu kasutada osade kaupa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles