Bussijaamas näppamisega vahele jäänud varas langes omakohtu ohvriks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna bussijaam.
Tallinna bussijaam. Foto: Raigo Pajula.

Täna pärastlõunal jäi mees Tallinna bussijaamas ühelt inimeselt varastamisega vahele ning tähelepanelikud kodanikud lahendasid asja omamoodi.

Postimehe lugeja saatis toimetusele vihje, milles kirjeldas, et nägi umbes kella 16 paiku Tallinna bussijaamas pealt massikaklust. «Nimelt toimus seal mingisugune suur massikaklus, kus umbes kümnepeane seltskond peksis üksteist julmalt rusikate ja ka mingisuguse metallist pulgaga. Kuulda oli seal nii eesti kui vene keelt,» kirjeldas pealtnägija.

Politsei pressiesindaja sõnul sai kogu lugu alguse sellest, et üks mees varastas ühelt bussijaamas olnud inimeselt mingi eseme.

Varguse ohvrile tundmatud inimesed läksid aga appi ja püüdsid varga kinni. «Ilmselt nad ka ründasid teda, sest varas sai kergemalt viga. Arstiabi ta küll ei vajanud, aga oli näha, et tema suhtes oli vägivalda tarvitatud,» rääkis pressiesindaja.

Politsei sai väljakutse kell 16.02 ning patrull jõudis sündmuskohale kell 16.08. «Kui politsei kohale jõudis, oli varas juba bussijaama turvamehe poolt kinni võetud ja inimesed, kes ohvrile appi tulid, olid juba minema läinud. Kaklus oli lõppenud ja enam kedagi kohapealt kätte saada ei olnud võimalik,» ütles pressiesindaja.

Seejärel toimetati varas kesklinna politseijaoskonda ning temaga tegeleb edasi varavastaste kuritegude grupp. Varguse ohvriks langenu kirjutas ka avalduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles