Puulehti võetakse Tallinnas tasuta vastu jäätmejaamades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puulehti saab Tallinnas tasuta ära anda.
Puulehti saab Tallinnas tasuta ära anda. Foto: Toomas Huik

Aia- ja pargijäätmeid, ka puulehti saab Tallinnas tasuta üle anda Artelli jäätmejaamas (Artelli 15), Paljassaare jäätmejaamas (Paljassaare põik 9a), Suur-Sõjamäe jäätmejaamas (Suur-Sõjamäe 31a) ning Pääsküla jäätmejaamas (Raba 40).

Ühelt toojalt võetakse päevas tasuta vastu kuni neli 100-liitrilist kotitäit aia- ja pargijäätmeid. Koguse eest, mis ületab 400 liitrit, tuleb tasuda 10 eurot ühe kuupmeetri jäätmete kohta. 

Artelli, Paljassaare ja Suur-Sõjamäe jäätmejaamad on avatud kolmapäeval neljapäeval ja reedel kella 14 - 19, laupäeval ja pühapäeval kella 10 - 15. Pääsküla jäätmejaam on avatud esmaspäeval ja reedel kella 14 – 19 ning kolmapäeval, laupäeval ja  pühapäeval kella 10 - 15. Jäätmejaamad on suletud riigipühadel ja pühade-eelsetel tööpäevadel.

Aia- ja pargijäätmeid on lubatud kompostida ka oma kinnistul. Nii saab säästa veokulusid ning lisaks valmib kompostmuld, mida on võimalik kasutada aias väetisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles