Tallinna bussijaam avab täna reisijate ootesaali

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast remonti hakkab ootesaal välja nägema nii.
Pärast remonti hakkab ootesaal välja nägema nii. Foto: Risto Parve, KARISMA arhitektid

Täna pärastlõunast on reisijatele taas avatud Tallinna bussijaama ootesaal, mis seni renoveerimistööde tõttu suletud oli. Ehitustööd bussijaama hoones ja selle ümbruses jätkuvad aga kuni detsembri lõpuni.

Reisijad pääsevad ootesaali täna pärastlõunal pärast seda, kui on tehtud veel viimased koristustööd, teatas bussijaam.

Bussijaama juhatuse esimees Andres Osula nentis, et mitmed tööd on siiski veel lõpule viimata ja seetõttu palutakse reisijatelt mõistvat suhtumist ehitustegevuse jätkumisest tingitud ebamugavuste pärast.

Tänasest on reisijatele avatud bussijaama ootesaal ja klientide WC, kuid lähematel nädalatel jätkuvad ka ootesaalis mõned väiksemahulisemad tööd. Jooksvalt tegeletakse ootesaali poolel veel näiteks piletimüügikassade ja -automaatide seadistamise ning muude väiksemate viimistlustöödega. 

Praegu busside saabumisalal soojakutes asuvad piletikassad jäävad vähemalt nädala jagu senisele kohale. Pakihoid kolib siseruumidesse aasta lõpuks. Maja fassaaditööde tõttu pääseb esialgu ootesaali saabumisalal asuva sissepääsu kaudu, peasissepääs avaneb paari nädala jooksul.

Lõplikult valmib täielikult renoveeritud Tallinna bussijaam detsembri teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles