Luite asumi elanikud lähevad rongkäigus linnavalitsusele pöördumist üle andma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerenni tänaval käivad ettevalmistused raudteeülesõidu sulgemiseks.
Veerenni tänaval käivad ettevalmistused raudteeülesõidu sulgemiseks. Foto: Toomas Huik

Reede, 9. novembri õhtuks olid 1713 inimest ja mitmed ettevõtted andnud oma toetusallkirja Veerenni raudteeülesõidu säilimise poolt, täna antakse pöördumine koos allkirjadega linnavalitsusele üle.


Rongkäik alustab täna kell 16 Veerenni raudteeülesõidu juurest teed linnavalitsuse juurde, et kogutud allkirjad üle anda. «Tahame viia toetusallkirjad vastuvõtjale piduliku rongkäiguga ning kutsume üles kõiki, kes toetavad meid protestis linnavalituse hoolimatuse ja arrogantsuse vastu, ühinema rongkäiguga,» sõnas Luite asumi elanike esindaja Marius Mets.

Plaanist juba tänavu 19. novembril Veerenni raudteeülesõit sulgeda ja üks Tallinna magistraaltänavaist pooleks lõigata, said Luite asumi elanikud teada alles 22. oktoobri Postimehest. Ükski ametnik polnud pidanud vajalikuks seda plaani elanikele tutvustada.

«Antud muudatus ei lähtu Tallinna üldplaneeringust ega üldsusele tutvustatud Ülemiste
liiklussõlme rajamise plaanidest. Teekond kesklinnast Järvevana teele pikeneb enam kui kaks korda ning loodava liikluskorralduse juures kasvab oht jalakäijatele ja kergliiklejatele Veerenni tänava ülesõidu kohal,» selgitas Mets.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles