Maardus evakueeriti prügipõletusjaamast põlengu tõttu 100 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal kell 13.59 sai häirekeskus teate tulekahjust Maardus Iru prügipõletusjaamas, kus põles kilbiruum.

Päästeameti pressiesindaja Sirle Matt ütles Postimehele, et süttis kilbiruum, mis asub prügipõletusjaama hoone küljes. Põletusjaama näol on tegemist kuuekorruselise hoonega, mille alumistel korrustel on tootmisblokk ning ülemistel korrustel kontoriruumid. Tuli kilbiruumist edasi ei levinud. Tulekahjusuits tungis hoone kõigile korrustele.

Vahetult pärast põlengu algust evakueeriti hoonest ligi 100 põletusjaama töötajat. Tulekahju kustutasid kolm päästeautot Tallinna kesklinna komandost, kolm Lillekülast, kaks Muugalt ja üks Piritalt. Lisaks töötasid kohapeal kaks operatiivkorrapidat ja kiirabiautod.

Tulekahju kustutamise ajal sai üks päästja kerge elektrilöögi, ent sai pärast arstidega konsulteerimist tööga jätkata. Ükski jaamatöötaja põlengus viga ei saanud.

Kella 17 ajal käisid kohapeal järeltööd, mille käigus kontrollisid päästjad kogu hoonet ning otsisid võimalikke tulekoldeid.

Esialgsel hinnangul sai põleng alguse tehnilisest rikkest elektrikilbiruumis. Elektrijaama kinnitusel ei tekita põleng häireid Tallinna elektrivarustuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles