Veeavarii tõttu suletud Tööstuse tänaval vajus lumesahk läbi asfalti

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul lõhkes veemagistraal Tallinnas Tööstuse 3 juures. Tallinna Vesi tegeleb avarii likvideerimisega ning praeguste prognooside kohaselt peaks tavapärane liikluskorraldus olema taastatud homme hommikuks.

Tallinna Vesi teatas hommikul, et seoses avarii ulatusega on politsei tänava sulgenud. Samuti suunatakse ümber bussiliiklus, mistõttu on häiritud bussi number 3 tavapärane marsruut. Liikluseks on suletud Vana-Kalamaja ja Valgevase vaheline lõik.

Tallinna Vesi palub elanikel jälgida muudatusi liikluskorralduses ning valida võimalusel teine tee. Ettevõte vabandab võimalike ebamugavuste pärast.

Postimehe fotograafi sõnul saadi vesi kinni kella poole üheksa paiku. Kuna liiklus on ümber suunatud, oli hommikul Kopli tänaval tavapärasest tunduvalt rohkem liiklust.

Tõenäoliselt on vesi õõnestanud maapinda. Kell 9.09 saatis Postimehe lugeja fotod, kus lumesahk on vajunud läbi asfalti. Kella 12ks oli masin august välja tõmmatud ja ta sõitis omal jõul minema.

Viimase info kohaselt on Tööstuse tänav veest puhastatud ning teostatud on libedusetõrje. Alustatud on kaevetöödega.

Tallinna Vesi teatas, et loodab tööd lõpetada hiljemalt täna õhtul kella 18ks ning taastada veeühenduse. Hetkel on veeta 10 kinnistut Tööstuse tänava alguses.

Ajutise veevarustuse tagamiseks viis Tallinna Vesi veepaagi Tööstuse 3a maja ette.

Tööde lõpetamise järgselt saame koheselt alustada taastamistöödega ning loodame, et tavapärane liikluskorraldus taastub hiljemalt homseks hommikuks, teatas ettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles