Ekovir alustas Põhja–Tallinnas prügivedu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügivedu.
Prügivedu. Foto: Priit Simson

OÜ Ekovir alustas Põhja-Tallinnas prügivedu eelkäijast soodsamate hindadega - 240 liitrise prügikonteineri tühjendus maksab alates 1. märtsist 2,58 eurot ja vanapaber veetakse ära tasuta.


Senised jäätmevedajad küsisid 240-liitrise prügikonteineri tühjendus eest 4,94 ja 4,95. 800-liitrise vanapaberikonteineri tühjendamise eest küsib RagnSells Põhja-Tallinnas 5,52 eurot ning OÜ Prügivedu 5,73 eurot, vahendas Raepress.

Kui siiani kasseerisid jäätmevedajad värava avamise eest iga kord mitu eurot, siis nüüd tohib värava avamise tasu olla 7.10 eurot kuus sõltumata sellest, mitu korda konteinerit tühjendamas käiakse.

Kuna OÜ Ekovir ei oma ega rendi jäätmete konteinereid, tuleb korteriühistutel ja ka teistel jäätmevaldajatel prügikonteinerid osta või rentida turul tegutsevatelt firmadelt.

Kõigis korraldatud jäätmeveoteenuste (va. prügikonteineri rent või ostmine,) tellimise ja teenuse osutamisega seotud küsimustes tuleb pöörduda Tallinna keskkonnaameti jäätmehoolde osakonna korraldatud jäätmeveo sektori poole telefonil 616 4000. Prügikonteinerit on võimalik osta või rentida turul tegutsevatelt ettevõtetelt. Lisainfot saab Tallinna jäätmekäitluse veebilehelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles