Tallinna-Tartu bussis saab kontrollida kirjandusteadmisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Hansen Tammsaare teosed.
Anton Hansen Tammsaare teosed. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

A. H. Tammsaare Muuseum kutsub kirjandushuvilisi bussireisijad katsetama oma teadmisi eesti kirjandusest, teatas Tallinna kultuuriväärtuste amet. Bussireisijate viktoriini saab teha ka Kadriorus asuvas Tammsaare muuseumis.

Kõikides Tallinna-Tartu vahel sõitvates täistunniekspressides saavad huvilised härra Mauruse vahendusel bussiistmetes asuvate puutetundlike ekraanide kaudu ülevaate oma kirjandusteadmistest.  A.H. Tammsaare muuseumi koostatud «Mauruse viktoriin» esitab reisijale küsimusi seitsmes kategoorias. Legendaarne koolidirektor «Tõe ja õiguse» teisest osast kontrollib teie teadmisi eesti kirjanduse algusaegadest kuni 21. sajandi alguseni, kokku esitatakse ca 50 küsimust, igaüks kolme vastusevariandiga.

Lisaks saab ekraanidelt lugeda ka Tammsaare seostest Tallinna ja Tartuga, vaadata teemakohaseid fotosid ning lugeda kirjaniku vähetuntud, müstiliste sugemetega novelle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles