Firmabändide võistlus jõuab teise eelvooru

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Kallip

Rock Cafe’s toimub täna võistluse “Firmabändi 2013” võistluse teine eelvoor. Eelvooru õhtujuht on Teele Viira, žüriisse kuuluvad Ivo Linna, Liis Lemsalu ja Raivo Sersant.

Firmabändide esimene mõõduvõtt toimus Rock Cafes 28. veebruaríl, kus kuuest bändist kolm jõudsid finaali. Kaks edasipääsejat valis žürii ning ühe valis telefonihääletusega publik. 20. aprilli finaalvõistlusele pääsesid esimesest eeloorust Skype, Tele2 Eesti AS, ja esikoha pälvinud Sorainen advokaadibüroo bänd.
Soraineni firmabändis mängib kümme kolleegi, bändi meekonda kuulus ka firma asutaja ja vanempartner Aku Sorainen, kelle sõnul on bänditegu meeskonnatöö üks osa.

Firmabändide mõõduvõtu korraldajate sooviks on anda väljund erinevate ettevõtete töötajaile, kes tegelevad muusikaga. «See suurendaks töötajate aktiivsust ja soovi kaasa lüüa laiemalt, kui ainult sporti tehes ning annaks ettevõtetele võimaluse ennast turundada. Võistlus annab võimaluse harrastusmuusikutele täita oma unistus ja esineda suurel laval, ühendab ettevõtte töötajaid, kes tulevad ühiselt kaasa elama oma ettevõtte bändile,» teatasid korraldajad.
Firmabändi teine eelvoor toimub täna Rock Cafes, uksed avatakse kl 19. Teises eelvoorus esinevad 100%Pro – Proekspert, SSB - Saarionen / Cutrico Hair OÜ / Sveiger , Gravity - Tartu kontsert OÜ, Mad Road - Meiren Engineering OÜ /Teleplan Estonia OÜ, Karkass - Riigi kinnisvara ansamblid. Külalisesinejana astuvad lavale Taavi Peterson & Üdi.

Sissepääs on tasuta neile, kes on enda tulekust teada andnud Firmabändi Facebooki lehel, teistele 5 eurot. Firmabändide viimane mõõduvõtt enne finaalvõistlust leiab aset 21.märtsil, igast eelvoorust valitakse kolm paremat, kes pääevad 20. aprillil toimuvale finaalüritusele, kus peaesinejaks on Smilers.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles