Suusaliidu juhatuse liige kostitas kaassõitjat krõbedate sõnadega

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme spordikeskuse suusarada
Nõmme spordikeskuse suusarada Foto: Liis Treimann

Swedbanki ja Eesti Suusaliidu juhatuse liige Rait Pallo suutis ERRi lumeinfo foorumis endale kuhjaga tähelepanu tõmmata, kuna kostitas Nõmme-Harku suusarajal enesele ette jäänud suusatajat ebasündsate sõnadega. Mees palus samas foorumis tehtu pärast ka vabandust.

Õnnetult tsenseerimistvajavate sõnadega kostitatud Krister kirjutab ERRi lumeinfo Nõmme spordikeskuse ja Harku ringi alamlehe kommentraariumis järgmist: «Kui siiani olin ainult foorumist lugenud hullu pilguga suusafanattidest, kes teistest üle sõidavad, siis täna sain ka kogemuse võrra rikkamaks. Õhtul rajale minnes nägin et käib mingi Sparta üritus.

«Ei lasknud sellest häirida ja asusin oma tavapärasele klassikaringile. Jõudsin paari kilomeetri peale kui minust tuhises mööda numbriga 6 suusahull ja mulle karjus «kuradi m**n». Ju ma oleks siis pidanud kogu aeg tagasi vaatama ja tema tulles põõsasse hüppama. Hea küll on igasuguseid veidrikke ja üldistusi teha ei saa.»

«Aga kurvem edasine. Rühkisin siis võistluse sekretariaadi laua juurde. Rääkisin loo ära peakorraldajale. Too saatis mind teise mehe juurde, too jälle esimese juurde tagasi. Ühesõnaga kedagi see ei huvitanud. Ega ma muud ei tahtnud kui asja oleks taunitud ja noorsportlase tähelepanu juhitud eetikale ja inimlikele väärtustele.

«Emotsiooni pealt nüüd foorumisse sappi pritsides võiks öelda, et viinerikiles suusapiidrid võiksid oma kiirendusvõistlusi oma kinnistel radadel korraldada, mitte häirida teisi avalikel suusaradadel,» lõpetas Krister.

Pallo vabandas omapoolse postitusega. «Tere Krister, vabandan võistlustuhinas järsu ütlemise pärast. Sellele eelnes siiski ka kaks korda hõigatud palve rada vabastada, mida Te võib-olla ei kuulnud. Kindlasti ei olnud Te mingil juhul kohustatud rada vabastama. Ise teen seda sarnastes situatsioonides alati. Võistluse organiseerijaid pole vast mõtet diskussiooni tõmmata, sest nemad ei vastuta sportlaste käitumise pärast. Vajadusel saate minuga kontakti läbi Sportkeskuse.  Parimat ja häid suusaelamusi, Rait.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles