Keskraamatukogus lauldakse armastusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romantiline armastus on sõltuvus
Romantiline armastus on sõltuvus Foto: SCANPIX

Tallinna Keskraamatukogus toimub täna kl 16 armastuslaulude konkursi «Armastuse valgus»  lõppkontsert.

Tallinna Keskraamatukogu suures saalis toimuval pidulikul lõppkontserdil tulevad esitusele esikümnesse jõudnud laulud. Kontserdile järgneb võitjate autasustamine. Harrastusheliloojatele mõeldud laulukonkursile võis iga vähemalt 16-aastane autor esitada kuni kolm varem avaldamata armastuslaulu mistahes populaarmuusika žanris. Laulud tuli võistlusele saata noodistatult ning laulutekst pidi olema eesti keeles. Konkursile laekunud töödest osutus reglemendile vastavaks 38 laulu 21 heliloojalt üle Eesti. Laule hindas 5-liikmeline žürii - laulja ja muusikaõpetaja Ele Millistfer, jazzmuusik ja helilooja Mingo Rajandi, laulja Meelis Hainsoo, laulja ja helilooja Erich Krieger ning keskraamatukogu muusikaosakonna juhataja Kaie Viigipuu-Kreintaal.

Konkursi võitjate nimed avaldatakse kohe pärast lõppkontserti Tallinna Keskraamatukogu muusikaosakonna veebilehel. Konkursile esitatud  laulud on edaspidi kättesaadavad Tallinna Keskraamatukogu e-noodikogus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles