Haaberstis tuleb tervisepäev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haabersti linnaosavalitsus.
Haabersti linnaosavalitsus. Foto: Peeter Langovits.

Nädalavahetusel korraldab Tallinna Haabersti linnaosavalitsus Haabersti  vabaajakeskuses (Ehitajate tee 109a/2) ühetestkümnendat korda tervisepäeva.

Tervisepäeva eesmärk on juhtida inimeste tähelepanu oma elustiilile ning tõsta teadlikkust tervislikust toitumisest ja liikumisest. Kell 11 algab tervisemess, kus saab mõõta oma tervisenäitajaid ja degusteerida tervislikke tooteid, kohal on ka perearstikeskus. Terviseseminar õpetab nahavähki ennetama ja tervislikult toituma, osaleda saab Pilatese ning Shindo treeninguil, Õismäe ujula basseinis saab harjutada vetelpäästevõtteid. Nurmenuku raamatukogus mängib Tammsaare teater etendust  «Liivi lood» ning töötoas on võimalik helkureid meisterdada. Tervisepäeva toetavad Euroopa sotsiaalfond ja Haabersti linnaosavalitsus projekti «Kõik sihtgrupid liikuma Haaberstis» raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles