Politsei kiirusereid: naine koos nelja lapsega sõitis 117 km/h

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei kontrollis neljapäeval kogu Eestis suurendatud jõududega piirkiirusest kinni pidamist.


Statistika näitab tänavu küll kiiruseületamiste vähenemist võrreldes möödunud aasta kolme kuuga, kuid rikkujaid on siiski palju.

Tartu maanteel Vaidasoo kandis tabati esimesed paar raske tallaga juhti kella kaheksa paiku hommikul. Seejärel ei sattunud pooleteise tunni kooksul politsei vaatevälja ainsatki kihutajat kummaski sõidusuunas

Siis aga peeti kinni 117 kilomeetrit tunnis sõitnud naine, kelle autos oli neli väikest last. Naine ütles vabanduseks, et kiirustas laeva peale, kuid see teda trahvist ei päästnud. Pärast trahvi väljakirjutamist kästi tal veel auto number porist puhtaks nühkida.

Kokku pidasid Põhja prefektuuri liikluspolitseinikud ennelõunasel ajal kinni 21 kiiruseületajat, kellest kümme ületasid lubatud kiirust enam kui 20 km/h.

«Ühe auto kiirus oli 137 km/h. Selliste tulemustega ei saa kindlasti rahul olla, sest liiklus oli küllaltki hõre ja kiirusemõõtmise reidist oli avalikkusele ette teada antud. Tänane üle-Eestiline aktsioon näitab seda, et lubatud kiiruse ületamine on probleem ja et sellele tuleb jätkuvalt tähelepanu pöörata,» ütles Põhja prefektuuri liiklusteenistuse vanem Sirle Pai.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles