RE: Tallinnas võimule tulles sulgeme mupo ja Tallinna TV

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal toimunud pikett Tallinna volikogu ees, et Tallinna televisiooni raha antaks lasteaedadele.
Möödunud aastal toimunud pikett Tallinna volikogu ees, et Tallinna televisiooni raha antaks lasteaedadele. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna Postimees pöördus Tallinna linna opositsioonierakondade poole küsimusega, mida teeksid nad võimule pääsedes seni loodud munitsipaalpolitsei ameti, Tallinna televisiooni ja tasuta ühistranspordiga. Samuti, millised on nende plaanid tänavate ja lasteaedade seisukorra paremaks muutmisel.

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk märkis, et tänase ja euroopaliku Tallinna vahel on täna tegelikult vaid üks probleem. «Selleks on Savisaare juhitud linnavalitsus. Riknenud mõtteviis ja juhtimisstiil, millest Tallinn tuleb vabastada.»

Kukk edastas, et Reformierakonna prioriteetideks on lapsed -  et lasteaiad oleks korras ja kõigile oleks tagatud lasteaiakoht. «Samuti korras teed ja tänavad, et inimestel oleks mugav ja turvaline liigelda ning ettevõtlus areneks.»

Tallinnas liiklemisel, olgu siis rattaga, jalgsi, auto või bussiga, peab valitsema Kuke hinnangul tasakaal.

«Linna ülesanne on luua kvaliteetsed võimalused ja valikud ning inimene ise otsutab, kuidas talle mugavaim ja soodsaim viis liikuda on. Linna transpordisüsteemi tuleb kaasajastada - toimiva ühistranspordisüsteemi eelduseks on bussi-trammi-trollipargi uuendamine ja selle parem sisuline korraldus,» lisas Kukk.

Kindlasti kavatseb Reformierakond vähendada Tallinna valitsemiskulusid. «Sulgeme mupo ja Tallinna televisiooni. Linnas saavad tööd inimesed, kes armastavad oma linna, mitte ei ole ühe erakonna jüngrid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles