Tallinna kesklinnas algas tasuta välitreeningute sari «Liigume koos!»

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välitreening Tiigiveski pargis.
Välitreening Tiigiveski pargis. Foto: Kesklinna valitsus

6. mail, alustas Tallinna kesklinnas Tiigiveski pargis Kalevi Spordihoone kõrval tasuta välitreeningute sari «Liigume koos!».


Esimesele treeningule tuli üle 20 inimese ja kõik jäid üritusega väga rahule. Tasuta välitreeningutega on kavas jätkata kuni oktoobrini, igal esmaspäeval ja kolmapäeval algusega kell 11, teatas Kesklinna valitsuse pressiesindaja Kerttu Rakke. Tegemist on üldfüüsilise treeninguga, mis sisaldab ka kepikõndi. Juhendaja on Sparta Spordiklubi treener Aliis Sarapik.

Treeningu pikkus on üks tund ning see sobib kõigile, nii vähetreenitud inimestele kui ka neile, kes soovivad harjutada suurema koormusega. End liigutama on oodatud ka noored emad, kes saavad sportimise ajaks lapsed kõrvalasuvale mänguväljakule või jõulinnakusse turnima saata. Välitreeningute sarja raames toimuvad lisaks erinevad terviseloengud ja kiirematele tasuta tervisemõõtmised.

Välitreeningute sarja toetavad Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet, Kesklinna valitsus ja Sparta spordiklubi. Lisainfo: tel 645 7211 või kaisa.kask@tallinnlv.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles