Ligi 1800 Nõmme last käis täna «Shrekki» vaatamas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukuteatri lavastus «Shrek».
Nukuteatri lavastus «Shrek». Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme linnaosa valitsuse eestvõttel käisid linnaosa lasteaedade lapsed täna Nokia kontserdimajas vaatamas nukuteatri muusikali «Shrek».


Etenduse eel andsid UNICEF Eesti tegevjuht Toomas Palu ja Nõmme linnaosa vanem Erki Korp tublimatele lasteaedade õpetajatele üle tänukirjad ning tunnustasid parima koduleheküljega kooli ja lasteaeda, teatas Nõmme linnaosavalitsus.

Korpi sõnul võis üritust igati kordaläinuks lugeda, sest lapsed jäid etendusega väga rahule. «Kuna linnaosale oli kinni pandud terve saal, pakkusime pileteid ka koolide esimestele klassidele. Samuti olid osa kutseid auhindadeks erinevatele laste- ja noorteüritustele. Iga lasteaed valis välja ühe õpetaja, keda linnaosavalitsus etenduse eel tunnustas. Nõmme lasteasutuste parimateks kodulehekülgedeks osutusid sel aastal aga Nõmme põhikooli ja Rännaku lasteaia kodulehed,» selgitas Korp.

Vastavalt Nõmme linnaosa valitsuse ja sihtasutuse Nuku vahelisele lepingule maksab Nõmme linnaosa valitsus sihtasutusele 16. mail toimunud etenduse «Shrek» eest 22 737 eurot.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles