Jüri Makarov peab Rock Summeri piletihinda liiga madalaks

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Summeri pressikonverents.
Rock Summeri pressikonverents. Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

Rock Summer toimub 15.-16. juunini Tallinna lauluväljakul ning lubab kahepäevase kontserdi ja kolme lavaga meelelahutada väga suure hulga publikut. Kokku saab muusikat nautida rohkem kui 35 artisti esituses.

Paraku tekib küsimus, kas siin-seal nostalgiafestivaliks tituleeritud Rock Summer end üldse ära elatab. See tähendab, kas kallid piletid ka loosi lähevad ja kas inimesed lõpuks tulevad üle Eesti kohale küll rahvusvaheliselt ilma teinud nimede peale, kuid kes  paraku täna enam nii aktuaalsed pole...

«Tavapilet on täna 70 eurot, mille eest näeb 40 artisti, mis teeb ühe hinnaks 1,80 eurot. See on liiga odav! Õnneks pilet kallineb festivali algusest, mil ta läheb 90 peale,» rääkis festivali peakorraldaja Jüri Makarov tänasel pressikonverentsil.

«Müüki on ilmunud ka 200-eurone VIP-pilet, mille vastu tuntakse iseäranis huvi Venemaal, kus samuti pileteid võimalik osta on,» märkis ta ning lisas, et pakette pakutakse ka firmadele, kes soovivad oma suvepäevade raames ka muusikalist lisaväärtust oma töötajatele pakkuda.

Rock Summeri kava mahutaks veel kuut artisti, kellega käivad Makarovi sõnul veel viimased läbirääkimised. Küsimusele, kui palju on kokku neid, kelle hulgast valik langetatakse, selget vastust ei saanudki. «Ei tohi nimesid öelda, ei tea iialgi, mis siis saab. Kokkulepped peavad olema lõplikud,» on kogenud muusikaärimees veendunud.

Täna toimunud pressikonverentsil sai näha ka reklaamklippe, mis peagi televisiooni jõuavad. Rock Summer reklaamib end TV3 saatest «Su nägu kõlab tuttavalt» tuntuks saanud näitlejate-muusikutega, kes parodeerivad festivalil ülesastuvaid staare.

Rock Summer on avanud ka ametliku Youtube'i kanali, kus näeb festivaliga seotud videomaterjali.

Rock Summeri ametlik veebileht asub aga siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles