Mustamäele tekib Männiliiva tänav

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männiliiva tänava skeem.
Männiliiva tänava skeem. Foto: Tallinna linnavalitsus

Linnavalitsuse homse otsuse kohaselt saab Mustamäele rajatav uus tänav nimeks Männiliiva tänav.


Uus tänav rajatakse vastavalt Ehitajate tee, Sütiste tee ja Mustamäe nõlva vahelise ala detailplaneeringule, mis kehtestati tänavu 7. oktoobril, vahendas Raepress.

Planeeringu kohaselt ehitatakse välja Männiliiva tänav ning sellelt juurdepääsud planeeritavatele uuele ujulale ja tennisehallile. «Need uusehitused planeeritakse Tallinna Tehnikaülikooli kruntidele, kuid hoonetel on avalikkusele suunatud funktsioon. Spordihooned on kavandatud üldkasutatavaiks ning suurendavad seega linnaelanike võimalusi tervisespordiga tegelda,» selgitas abilinnapea Taavi Aas.

Tallinna linn ja Tallinna Tehnikaülikool on kokku leppinud, et linn tagab Männiliiva tänava väljaehitamise koos üldkasutatava haljastuse, välisvalgustuse ja vihmaveekanalisatsiooniga. Linnapoolse ülesande täitmiseks annab Tallinna Tehnikaülikool moodustatavad Männiliiva tänava kinnistud tasuta linnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles