Tallinn tahab parandada gaasiavariidele reageerimist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeameti autod.
Päästeameti autod. Foto: Peeter Langovits

Tallinn soovib nõupidamise kokkukutsumist, et arutada koostöö parandamist gaasiavariidele reageerimisel.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš kirjutas siseministeeriumile, et läinud aasta kevadel korraldatud nõupidamisel linna teenindavate gaasivõrguettevõtjatega selgus, et puudub ettevõtjaid ühendav juhtimiskeskus, väiksematel pole avariiolukordades tegutsemise koostöölepingut päästeametiga ning osa pole kasutusele võtnud ka ööpäevaringseid avariitelefone.

Samuti on linna abitelefonil 1345 esinenud probleeme gaasivõrguettevõtjatega ühenduse saamisel avarii toimumisel väljaspool ametlikku tööaega ning Põhja-Eesti päästekeskusele antud digitaalsed võrguplaanid vajavad täiendamist.

Et olukorda parandada, soovibki linn arutada gaasiavariidele reageerimist nõupidamisel koos sise- ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, gaasivõrguettevõtjate, päästeameti, häirekeskuse ja Eesti gaasiliidu esindajatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles