Tallinna televisioon kulutab testsaadetele pool miljonit

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar telesaates TeleTallinn.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar telesaates TeleTallinn. Foto: Peeter Langovits

Laupäeval, 15. mail alustab Tallinna televisioon testsaadetega telekanalil TV14, mis saab kahenädalase prooviperioodi eest pool miljonit krooni.


Sihtasutuse Tallinna Televisioon juhatuse liikme Jüri Raudsepa sõnul on viis kuud ettevalmistusi tehtud ning selle tulemusena lähevad TV14-s 15.-27. maini eetrisse Tallinna televisiooni testsaated.

Saatekava on Raudsepa sõnul juba valmis ja pannakse lähiajal sihtasutuse kodulehele üles. «Me kajastame kõike seda, mis toimub Tallinnas. Kavas otseülekanded paljudest kohtadest,vestlusringid, uudistesaated nii eesti kui vene keeles,» loetles Raudsepp.

Linna teleprogrammis esinevad nii linnapea kui abilinnapead, samuti alustab tegevust kodanikutelevisioon. «See tähendab seda, et linnaelanikud räägivad oma probleemidest, oma mõtetest. Sellest, kuidas elu Tallinnas edendada ja paremaks muuta või sellest, mida nad on juba saavutanud,» selgitas Raudsepp.

Ta lisas, et Tallinna Televisioon areneb ka ise pidevalt ning Solarises asuva pressikeskuse võib umbes tunni ajaga muuta telestuudioks, kust saab eetrisse anda näiteks jutusaateid. Samuti on keskusse tekkinud ka montaaživõimalus. «Aga üksi me ei kannaks veel seda asja välja, selle tõttu ongi meil koostööleping TV14-ga,» nentis sihtasutuse juht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles