Tallinna Televisioon sai tegevusloa veel viieks aastaks

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaar TTV otsesaates.
Savisaar TTV otsesaates. Foto: Kuvatõmmis

Tehnilise Järelevalve Amet väljastas sihtasutusele Tallinna Televisioon vaba juurdepääsuga üleriigilise televisiooniteenuse osutamise tegevusloa.

Uus tegevusluba kehtib kuni 10. juunini 2019, edastas Raepress.  Vaba juurdepääsuga üleriigilise televisiooniteenuse osutamise tegevusluba väljastati sihtasutusele Tallinna Televisioon samanimelise, eestikeelsete sõnasaadetega teleprogrammi edastamiseks, teleprogrammi maht on vähemalt 8 tundi ööpäevas ja vähemalt 56 tundi nädalas.

Teleprogramm peab sisaldama tegevusloa omaniku toodetud või tellitud uudistesaateid, samuti aktuaalseid kultuuri-, ühiskonnaelu-, spordi-, noorte- ning lastesaateid. Programm peab olema žanriliselt mitmekesine ning sisaldama lisaks ka dokumentaal- ja mängufilme.

Vähemalt pool uudistesaadete päevamahust tuleb edastada saatepäeva parima vaadatavuse ajal (kell 19 – 23). Igal eetripäeval peab vähemalt üks uudistesaade olema arusaadav ka vaegkuuljatele (varustatud subtiitritega või edastatud viipekeeles).

Ajavahemikus kell 17 – 21 tuleb edastada vähemalt 25 minutit lastele mõeldud saateid. Iga kuu peab teleprogrammis olema vähemalt 1,5 tunni ulatuses kas Eesti riigi rahalisel toetusel valminud või Eesti kõrgkoolide audiovisuaalvaldkonna üliõpilaste poolt õppetöö raames teostatud audiovisuaalteoseid, mille valmimisest pole möödunud rohkem kui viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles