Edetabeli kauaaegne liider: Eesti restoranide tase on aina tõusnud

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljandat korda 
Eesti parim: 
restoran Alexander Pädaste mõisas Muhus.
Neljandat korda Eesti parim: restoran Alexander Pädaste mõisas Muhus. Foto: Pädaste mõis

Neli aastat järjest on Eesti parimate söögikohtade edetabelit juhtinud Pädaste restoran Alexander ning esikümnesse mahtunud ka nende Tallinna restoran Neh. «Põnev on näha, kui palju uusi restorane on 50 parima söögikoha tabelisse jõudnud,» nentis Pädaste restoranide pidaja Martin Breuer.

«Eesti 50 parima söögikoha valimisest on saanud mõjukas mõõduvõtt, milles peavad lugu nii siinsed söögikohad kui ka gurmaanid,» nentis Breuer. «Vaadates tagasi, on hea näha, kui kõrgele on tõusnud Eesti restoranide tase, kui tugevaks on need muutunud. Ühelt poolt tänu selles valdkonnas töötavatele pühendunud tegijatele ning teisalt tänu järjest teadlikumaks muutuvate tarbijaskonnale, kes oskab tõelist köögikunsti nautida ja hinnata,» rääkis ta.

«Iga aasta on väljakutse, seda teame ka meie Alexanderis. Neli aastat järjest Eesti parimate söögikohtade tabelis esikohta hoida läheb järjest raskemaks, kuid meie tippmeeskond annab Pädaste restoranide maitselooja Yves Le Lay käe all kahtlemata oma parima. Tema gastronoomiline filosoofia inspireerib meid iga päev.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles