Galerii: vanalinnas müüakse Putini, Lenini ja Stalini pildiga matrjoškasid

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Murelik lugeja pani tähele, et Tallinna vanalinnas müüakse Putini pildiga matrjoškasid. Ta seab kahtluse alla, kas Putinit, kes on ohuks kogu Euroopale, peaks ikka Tallinna vanalinnas eksponeerima.

Murelik lugeja kirjutab:

«Jalutades mööda Viru tänavat, mis on ju meie vanalinna peamine tuiksoon, kus liigub ja istub terassidel kõige rohkem meie külalisi, märkasin ühe kangiall olevas suveniiride välimüügiletil kohe lausa suurelt esimeste suveniiridena välja pandud Putini pildiga matrjoskasid. Putin, keda peetakse agressoriks ja kes on oht kogu Euroopale, kas teda ikka võib eksponeerida nii avalikult. Mul on tunne, et seda tehakse teadlikult, sest müüjad seal suveniiriletis on kõik venekeelesed. Nendest madrjoskadest on ka varem juttu olnud, et need ei ole Eestimaa  suveniirid, miks küll on kõik poed ja tänavanurgad ja kangialused neid täis  ja nüüd antud poliitilsise olukorras veel suur Putin vaatab vastu?»

Hea lugeja, anna teada, kas Putini, Lenini ja Stalini pildiga matrjoškad on Tallinna vanalinnas asjakohased?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles