Saarna Savisaare jõuluklipist: loomingu ilu ja hind on vaataja silmades

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn
Tallinn Foto: Postimees

Tallinna linnavalitsuse avalike suhete direktori Ain Saarna sõnul on 35 000 eurot maksnud linnavalitsuse jõuluklipi puhul loomingu ilu ja hind vaataja silmades.

Täna toimunud Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil lausus linna avalike suhete direktor Ain Saarna, et linnavalitsuse aastalõputervituse puhul on loomingu ilu ja hind vaatajate silmades. «Ma ei ole kohanud ühtegi arvamust, et see on paha, kole, nõme ja küündimatu klipp,» ütles Saarna.

Saarna õigustas klipi kõrget maksumust sellega, et professionaalne töö ongi kallis. «See on väga professionaalselt tehtud. Linnakantselei ei tea, millist monteerijat kasutatakse, milline on tema töö hind ja mis on kaameratunni tööhind.»

Riigihanget ei korraldatud. «Tegemist ei ole klipiga, mis reklaamiks saapapaari või oleks kaubanduslik teadaanne. See on institutsionaalne ja emotsionaalne aastalõputervitus. Niisuguse toodangu puhul ei ole tingimuslikult vajalik riigihange,» ütles Saarna.

«Enne võib tulla kätte jaanipäev, kui aastalõpuklipp valmis saab. Te teate suurepäraselt neid lugusid, mis juhtub klassikaliste riigihangetega,» lisas ta.

Tallinna linnavalitsuse aastalõputervituse, kus Supermani kehastab Savisaar, tootis Tuisk Film Production OÜ. Filmi eestikeelse ja venekeelse versiooni tootmise maksumus on linnavalitsuse pressiteenistuse teatel kokku 35 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles