Reinaas: loodame, et paljureklaamitud kõne ajal ei loe Savisaar ette Rummult pihta pandud e-kirju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Reinaas
Marek Reinaas Foto: Andres Haabu

Reklaamispets Marek Reinaasa meelest on Savisaare reklaamikampaania sotside pealt maha viksitud.

«Kevadel me nägime, kuidas sotside kampaanias Marju Lauristin mootorrattaga ringi kimas ja see kampaania töötas hästi. Nüüd on tema kunagine võitluskaaslane Savisaar õppinud jõulutervituse tarvis uisutama, et endast jätta krapsakamat muljet. Mis seal ikka - ideed on õhus, nagu öeldakse,» leidis Reinaas.

«Hiljuti tulid sotside kampaaniale appi Tammsaare, Vilde ja teised tublid Eesti kirjanikud. Ja mõned nädalad hiljem kiikab Savisaar välja Kennedy, Martin Luther Kingi ja Reagani õla tagant. Kokkusattumus? Eks ta ole,» leidis Reinaas.

«Kui Keskerakonnal rahast puudu jääb, siis sirutatakse kämmal linnakassa suunas. Kui pea tühi, siis virutatakse ära sotside ideed. Loodame, et paljureklaamitud kõne ajal ei loe Savisaar ette Hannes Rummult pihta pandud e-kirju. Keskerakonna kehva seisu iseloomustab ka tõsiasi, et keegi nendega liituda ei soovi. Kui teistelt erakondadelt tuleb pidevalt uudiseid selle kohta, et üks või teine prominentne kodanik on nende ridadesse astunud, siis Savisaare kaaskonnast tuleb pigem teateid lahkujatest. Võib-olla tuleks varsti uisud nagisse riputada?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles