Savisaar teatab: Tallinn on maailma tasuta ühistranspordi pealinn

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar teeb president Reaganile sarvi.
Edgar Savisaar teeb president Reaganile sarvi. Foto: Repro videost

Pealinna tegemistest aastakokkuvõtteid teinud linnapea Edgar Savisaar tõdes, et Tallinna välissuhted on aktiivsed nii Euroopas kui ka Aasias ja Aafrikas. «Tallinna tuntus on kasvanud terves maailmas, meie kogemusi ja ekspertiisi hinnatakse kõikidel mandritel. Oleme maailma tasuta ühistranspordi pealinn,» teatas meer.

Linnapea Edgar Savisaar ütles raekojas toimunud aastalõpu pidulikul vastuvõtul, et Tallinn on edukas. «Kõige tähtsam on siiski veel nimetamata. Me oleme õppinud kui kergesti kaob rahu ja kuidas sellest kaotavad kõik. Tallinn on rahu poolt ja Tallinnas valitseb kindlalt kodurahu. See on olnud Tallinnale hea aasta,» kõneles linnapea.

Meeri rõõmustasid ka isiklikud edusammud. «See on olnud hea aasta ka mulle kui loojale. Trükist tuli minu esimene raamat lastele - Jõuluime. Ehkki selle raamatu sündmustik toimub teistest inimestest eemal, on metsatalu asukate elu täis seiklusi ja imepäraseid juhtumisi. Koos tegutsedes, üksteise eest seistes ja hädasolijaid abistades tõdetakse ikka ja jälle, et armastus, sõprus ja hoolimine on väärtuslikum kogu maailma rikkustest ja võimust.»

Tallinna linnapea on on viimasel ajal silma paistnud gigantsete avaldustega: kavatsusega pidada rahvale suurkõne Estonia kontserdisaalis, kõrvutades end seda reklaamivas videos maailma poliittippudega nagu Kennedy ja Reagan, samuti kehastus ta oma jõuluvideos Supermaniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles