Lasnamäel tähistatakse vanavanemate päeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindakivi kultuurikeskuse direktor Katrin Siska.
Lindakivi kultuurikeskuse direktor Katrin Siska. Foto: Mihkel Maripuu

Lasnamäe linnaosa valitsus koos Lindakivi kultuurikeskusega korraldab pühapäeval, 12. septembril kell 12 -18  Lindakivi kultuurikeskuse maja tagusel platsil kontserdi, mis on pühendatud kõigile vanavanematele.

Riigikogu kehtestas 2009. aastal pühade ja tähtpäevade seaduse muutmise, mille järgi tähistatakse septembrikuu  teisel pühapäeval vanavanemate päeva.

«Vanavanemate päeva eesmärk on tänada ning avaldada austust vanavanematele laste ja lastelaste kasvatamise ning jagatud hoole ja armastuse eest,» ütles Lasnamäe linnaosa vanavanemate päeva kontserdi korraldaja, linnaosavanema asetäitja Tiia –Liis Jürgenson.

Artistidena astuvad vanavanemate päeval Lasnamäel üles Sirje ja Väino Puura, Voldemar Kuslap, Boriss Lehtlaan, Erich Krieger, Peeter Kaljumäe, Heli Vahing, Sergei Maasin, Tallinna Prantsuse lütseumi laululapsed ja Lasnamäe loomingulised kollektiivid, kes annavad kontserdi «Meil aiaäärne tänavas».

Ettevõtmist toetavad Linda Line Express, Tiki Treiler, Euronics, Maxima, Tulika Takso, Grossi Toidukaubad, Arco Vara, Stabil Invest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles