Tallinna pühapäevane viinamüügikeeld võib edasi lükkuda

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholimüük tanklas.
Alkoholimüük tanklas. Foto: Priit Simson

Tallinna linnavalitsuse plaan keelata pühapäeviti linnas alkoholimüük ei pruugi sel pühapäeval jõustuda, sest selle kohtus vaidlustanud ettevõte sai kohtust ka esialgse õiguskaitse.

Linnavalitsuse esialgsete plaanide kohaselt peaks pühapäevane keeld hakkama kehtima alates 8. märtsist, kuid on võimalik, et see tuleb edasi lükata, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

Nimelt vaidlustasid kaks ettevõtet selle piirangu ning üks neist nõudis ka esialgset õiguskaitset. Kohus nõustus sellega ning seetõttu ei saa Tallinn praeguse seisuga müüki piirata. Linnavõim pöördus seoses õiguskaitsega ise ringkonnakohtusse, kuid selles küsimuses pole kohus veel otsust langetanud, aga see peaks tulema lähipäevil.

Küll aga võib lõppeda kange alkoholi müük linna territooriumil asuvates tanklates. Selle otsuse vaidlustas kohtus Statoil, riigikohus aga  ei võtnud Statoili kaebust menetlusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles