Toomas Vitsutit hakkab Tallinna volikogus asendama Toivo Tootsen

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Tootsen.
Toivo Tootsen. Foto: Andres Haabu

Täna kogenud Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas riigikokku minekut kinnitanud Toomas Vitsuti asemel esitada Tallinna volikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe kandidaadiks senise aseesimehe Toivo Tootseni.

Täna kogunes Keskerakonna Tallinna nõukogu arutamaks riigikogu valimiste järgset olukorda, kus linnavolikogu esimees ning Kristiine ja Lasnamäe linnaosa vanemad lähevad tööle riigikogusse, edastas erakonna pressiesindaja.

Tallinna nõukogu otsustas, et Tallinna linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe kandidaadiks esitatakse linnavolikogu aseesimees Toivo Tootsen, kes jääb aseesimehena juhtima Tallinna linnavolikogu kuni uue esimehe valimiseni. 

Seni Tallinna linnavolikogu juhtinud Toomas Vitsut kinnitas nädala algul, et läheb riigikokku ja nentis, et on volikogu juhtinud juba kümme aastat ning aeg on küps uuteks väljakutseteks. «Loomulikult plaanin riigikogu töös keskenduda omavalitsusi puudutavatele küsimustele ja riigireformile, aga mulle on väga tähtis ka ettevõtlus- ja maksupoliitika. Kinnitan ka, et minu parlamenti siirdumine ei tähenda Tallinna juhtimises mingit vaakumit, sest aseesimees Toivo Tootsen on suurte kogemustega ning juhib volikogu kuni uue esimehe valimiseni.»

Kristiine linnaosa vanema Andrei Novikovi kohuseid jääb täitma tema asetäitja Raivo Tammus. Lasnamäe linnaosa vanema Olga Ivanova kohuseid jääb täitma tema asetäitja Jaanus Riibe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles