Maakler jättis noore pere pika ninaga

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärol Kõu on pettunud, et nende pere ei saanud osta Tallinnas Lillekülas asuvat eramaja.
Kärol Kõu on pettunud, et nende pere ei saanud osta Tallinnas Lillekülas asuvat eramaja. Foto: Sander Ilvest

«Viimases meeleheites loodan, et ehk aitate meil selles loos tõe välja selgitada,» kirjutas kolme lapse ema Kärol Kõu pärast jagelemist kinnisvarafirmaga. Kärol ja tema mees Mario on otsinud keerulisel Tallinna kinnisvaraturul pikemat aega majakest, kuhu oma kolme lapsega väikesest korterist kolida. Pärast pikki otsinguid leitigi üks – veidi räämas ja väsinud – maja Vuti tänaval, kuid pere ei oleks osanud eal ette arvata, milline jant majaostuga kaasneb.

Sündmused hakkasid arenema aprilli alguses, kui Kärol Kõu otsustas oma mehe Marioga tulevast elukohta vaatama minna. Maja meeldis noortele ning samal päeval hakati juba suhtlema panga laenuhalduriga. Kinnistut tutvustanud Domus Kinnisvara maaklerile Marju Möldrile anti oma huvist sealsamas teada ning lubati järgmise nädala alguses tehinguga konkreetsemaks minna.

Broneeringut ei tehtud

Uuesti külastati Vuti tänaval asuvat maja viis päeva hiljem. Samal kohtumisel uuriti Möldrilt, millal nad peaksid broneeringu tegema, ent maakler soovitas selle toiminguga oodata, kuni hindamisaktid on panka jõudnud ning pank need üle vaadanud ja oma täpsema hinnangu andnud. Sellel kohtumisel viibis tunnistajatena veel kaks inimest, kes kinnitavad juhtunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles