Tartu maanteele kerkib City Residence

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kinnisvaraarendaja Endover Kinnisvara sai ehitusloa Tartu maantee 56 ehituseks ning aprillis algab suursuguse kaheksa-korruselise City Residence elu- ja ärihoone ehitus.

Maja arhitekt on Rasmus Tamme Ars Projektist, ehitaja Bauschmidt. 25 protsenti korteritest ja kõik äripinnad on juba enne ehituse algust müüdud.

«Kuigi ekspertide hinnangul võib oodata kinnisvaraturul aktiivsuse langust, julgeb Endover Kinnisvara kui üks kesklinna aktiivseim arendaja oma kogemuse põhjal väita, et hästi planeeritud ja läbimõeldud projektide vastu on huvi jätkuvalt kõrge,» ütles Endover Kinnisvara Eesti piirkonna juht Oliver Makko.

«City Residence´i müügiedu näitab, et oleme tabanud ostjate ootusi. Oleme sellesse projekti põiminud aastate jooksul saadud tagasiside, oma kogemused maailmast ja ostjate ootused: väga suured rõdud ja terrassid, soojad talveaed-rõdud, avarad planeeringud, privaatne roheline sisehoov, kõrge heli- ja soojapidavusega maast laeni aknad, targa kodu lahendused, ilmastikukindel maa-alune parkla ja elegantne portjeega fuajee. Ootame  selle esindusliku maamärgi kerkimist linna tuiksoonele,» lisas ta.

«On meeldiv, kui arhitektid saavad linnaruumi tühikutele, kus varem paiknesid amortiseerunud ehitised, anda kvalitatiivselt värske hingamise. City Residence´i karakter toetab kaasaegset avatud elustiili, mis kajastub nii hoone suurlinlikus välisilmes kui ka viimse detailini läbimõeldud interjööri erilahendustes,» lausus arhitekt Rasmus Tamme, kelle käe all on valminud näiteks Pagari 1 hoone restaureerimisprojekt ning Lutheri elamukvartali projekt.

City Residence’is on 85 korterit, viis äripinda, kahekorruseline maa-alune ilmastikukindel parkla ning privaatne roheline sisehoov. Valmivad kvaliteetse siseviimistlusega 2—4-toalised korterid, mille juures on kuni 24-ruutmeetrised rõdud, unikaalsed soojad talveaed-rõdud ning avarad terrassid. Hoone kaheksandale korrusele on planeeritud eksklusiivsed Platinum Collection erilahendustega korterid. Korterite hinnad algavad 136 500 eurost. Hoone valmib 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles