Suuravariis viga saanud pereema: see päev võinuks lõppeda teistmoodi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetuse ohver PERHis.
Liiklusõnnetuse ohver PERHis. Foto: Eero Vabamägi

Tallinnas Tartu maantee ja F. R. Kreutzwaldi tänava ristmikul juhtunud 14 vigastatuga liiklusõnnetus vapustas kogu eesti rahvast, kõige rohkem šokeeris see mõistagi aga kannatanuid ja nende lähedasi.

«Kui ma silmad sulen, kuulen siiani autorataste vilinat ja tekib selline imelik tunne,» ütleb Põhja-Eesti regionaalhaigla Mustamäe haiglas rindkere- ja veresoontekirurgia osakonna palatis lamav, teenindus- ja toitlustusjuhina töötav kolme lapse ema Helen (37).

Tol päikselisel hommikul läks ta lastega keskturule maasikaid ostma, kohe pärast seda oli perel plaanis maale vanaema juurde sõita.

«Mäletan, et seisime ohutussaarel, lapsed olid mul vasakul käel. Meile põles fooris roheline tuli. Vaatasin ühtäkki paremale ja nägin tohutu kiirusega lähenevat autot, mis sõitis, mulle tundus, üle saja kilomeetri tunnis. Autojuhil oli punane tuli,» meenutab Helen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles