Pertelsoni rahahädas judoklubi tõmbab tegevust koomale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Pertelson
Indrek Pertelson Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Indrek Pertelsoni judoklubist Condor on lahkunud mitu treenerit, treeningtöö algus lükkus kuu võrra edasi.

Judoklubi Condor teatas septembri algul lastevanematele, et treeningtöö alustamine sel hooajal on edasi lükkunud, koduleheküljel soovitatakse nautida seni ilusat ilma ning välitreeningu võimalusi.

Klubi juhatuse esimees Indrek Pertelson ütles Postimees.ee'le, et Eesti Talleksi juhtkond keeldus rentimast Condorile seni kasutatud saali spordiklubi Arigato hoones. «See ei ole seotud meie rahaliste raskuste, vaid erimeelsustega Eesti Talleksi juhtkonnaga,» rõhutas ta.

Pertelsoni sõnul teatati judoklubile ootamatult septembri esimestel päevadel, et seni kasutada olnud saalis neil treeninguid jätkata ei lasta. «Meil olid jätkamiseks välja pakutud väga täpsed tingimused, nimelt ettemaks,» lausus ta.

Pertelsoni kinnitusel alustab klubi tatami treeningutega oktoobri esimestel päevadel. «Uus saal on välja valitud ja vajab natuke korrastamist,» lisas ta, soovimata siiski täpsustada uue treeningpaiga asukohta. «Kuni tatami treeninguteni tegeleme jalgpalli, jooksu ja ujumisega.»

Pertelson tunnistas, et klubi sattus rahalistesse raskustesse möödunud aasta lõpul. Võlgade suurust ei soovinud ta täpsustada. «Pool Eestit võlgneb hetkel üksteisele. Aga meil on valmimisel Condori tervendamise kava. Lähinädalatel on see esitatud meie olulistele partneritele,» märkis judokas.

Lisaks probleemidele treeningpaigaga on Condorist lahkunud ka ligi pool treenerkonnast. Klubis jätkab tööd viis treenerit, lühikese aja jooksul on lahkunud neli juhendajat.

«Klubi kasv oli viimastel aastatel kvantitatiivselt kiirem kui treenerite ühiste arusaamade kokkusulandumine ja üheks pereks kokkukasvamine,» pidas Pertelson selle üheks põhjuseks.

Pertelsoni kinnitusel on vähenenud ka klubis treenivate laste hulk. «Toimunud muudatuste kõige tähtsam osa on oluliste väärtuste juurde tagasitulek ja tegevuspõhimõtete korrastamine,» rõhutas samas klubi juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles