Saue linnapeaks sai Harry Pajundi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Pajundi.
Harry Pajundi. Foto: Saue linnavalitsus

Täna toimunud Saue linnavolikogu 6. koosseisu erakorralisel istungil valiti Saue linnapeaks Harry Pajundi.

Istungil esitati linnapea ainsaks kandidaadiks Harry Pajundi, teatas linnavalitsuse pressiesindaja.

Salajase hääletuse tulemusena sai Pajundi 11 poolthäält. Harry Pajundi kuulub Reformierakonda ja on mitmel korral valitud volikogu liikmeks. Praeguses volikogus juhatab ta planeerimis- ja ehituskomisjon.

Harry Pajundi on sündinud 1956. aastal Paide linnas ning lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi masinaehituse eriala. Harry Pajundi on ka Saue Lions Klubi liige ning Saue Ettevõtete Liidu juhatuse esimees. Enne linnapea ametisse valimist töötas Pajundi juhatajana Saue EPT s ja Halttertek Service OYs.

Uus linnapea asub ametisse alates 1. detsembrist.

Saue linnavolikogu määras Saue linnavalitsuse suuruseks 5 liiget ja nimetas lisaks linnapeale linnavalitsuse liikmeteks Saue abilinnapeadena töötavad Rafael Amose ja Mati Uuesoo. Saue linnavolikogus Reformierakonna koalitsioonikaaslast Isamaa ja Res Publica liitu esindavad linnavalitsuses Jüri Tümanok ja Kalev Israel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles