Lapsevanem nõuab Facebookis Tallinna TV raha andmist lasteaedadele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele» leht Facebookis.
«Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele» leht Facebookis. Foto: Facebook

Nädalavahetusel suhtlusvõrgustikus Facebook loodud leht heidab Tallinna linnavalitsusele ette propagandatelevisiooni eelistamist lastele ja noortele.


«Tegin selle lehe, kuna olen lapsevanem ja Tallinna kodanik ning hoolin sellest mis meie ümber toimub,» põhjendab Facebooki lehe «Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele» looja.

Ta peab ebaõiglaseks seda, et Tallinna televisioonile on linnaeelarves eraldatud 1,9 miljonit eurot, lasteaedade avariiremondiks aga kõigest 127 800, rattateedeks 262 038 eurot ja nii edasi.

«Kaua võib sellist häbematust taluda? See on Tallinna maksumaksjale ja lastega peredele näkku sülitamine!» ütleb lehe loonud lapsevanem.

Täna pärastlõunaks oli Tallinna TV vastasel lehel ligi 1600 fänni. Nõudmisele eelistada lasteaedu Tallinna TV-le kogutakse allkirju ka petitsioone.ee veebikeskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles