Harjasvöölase poeg teeb loomaaias esimesi samme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruun-harjasvöölane.
Pruun-harjasvöölane. Foto: Repro

Loomaaia elu kulgeb rahulikult sügistalviste ettevalmistuste tähe all. Veterinaarid vaktsineerisid üleeile kõik amuuri kassid, rookassid ja rebased.

Loomaaia uudised

Vastavalt vajadusele tehakse puurides desinfitseerimist ja võideldakse kahjurnärilistega. Takinil tekkis kõhulahtisus, millest loomaarstid kiiresti jagu said.

Veebruari lõpus Tallinna saabunud pruun-harjasvöölase Pab­lo esimene järglane, augustis sündinud poeg (pildil) teeb esimesi samme pesast välja, mille peale emaloom ta kiiresti jälle pessa tassib.

Suurimal paviljoniäärsel tiigil on valmis saamas sillake, mida ehitatakse ulukihooldajatele veelindude talvise toitmise hõlbustamiseks. Tiik on nüüd uuesti vett täis lastud.

Hoolega käib töö vanade ahvi- ja leopardipuuride renoveerimisel. Uutesse klaasseina ja basseinidega puuridesse paigutatakse tulevikus jaapani makaagid ja väikesed kaslased.

allinna Linnuklubi liikme Hans Kuusiku eestvõttel kinnitasid meie loomasõprade ringide lapsed loomaaia territooriumil Veskimetsas puude külge tihastele, kärbsenäppidele, puukoristajatele jt väikestele värvulistele mõeldud pesakaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles