Politsei leidis kadunud riigiametniku surnukeha

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Admiraliteedi bassein.
Admiraliteedi bassein. Foto: Toomas Huik

Politsei tegi kindlaks, et eile Admiraliteedi basseinist leitud uppunu oli kolme nädala eest kadunuks jäänud veeteede ameti peadirektori asetäitja Toivo Prela.


«Tõepoolest leidis politsei eile päeval Admiraliteedi basseinist mai keskel kadunud 60-aastase Toivo surnukeha ning see saadeti kohtuarstlikule lahangule. Olemasoleva info põhjal saame öelda, et tegemist ei olnud vägivaldse surmaga,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva.

Varem teatas Põhja prefektuur, et Prela läks kaduma laupäeval, 14. mail. Selle päeva hilisõhtul kella 23 ajal nähti teda viimast korda, väljumas Tallinna kesklinnas Pronksi tänaval asuvast baarist Eva.

Tegemist on väikese baar-kohvikuga Tallinna pensioniameti hoones, Liivalaia-Pronksi ja Tartu maantee ristmiku vahetus läheduses, kiviviske kaugusel Stockmanni kaubamajast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles