Tallinna Rattafestival tekitas võimsa ummiku

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimunud Tallinna Rattafestival tekitas Ülemiste keskuse lähistele võimsa ummiku – autode ootejärjekorrad looklesid igasse suunda.

«Olen siin ummikus ise. Pool tundi juba Tallinnasse sisse sõitnud. Teavitus on korraldajate poolt totaalne saast! Tulivihaseks ajab selline käpardlik asjakorraldus!» avaldas pahameelt üks Postimees.ee lugeja.

Kommentaarides on väidetud ka, et inimesed on ummiku tõttu lennukilt maha jäänud.

Tallinna lennujaamast öeldi Postimees.ee’le, et ummik on muutnud keerulisemaks reisijate õigeaegse saabumise lennujaama, kuid lennuliikluse graafikut ummik seganud pole. Mõne lennu väljumine on mõned minutid hilinenud, kuid üldiselt on olukord tavaline.

SEBE turundusjuhi Berit Osula sõnul on Tallinnast väljuvad Täistunni Ekspressid saanud väljuda umbes 10 minutit graafikust hiljem, kuid Tallinnasse on bussid hilinenud 30-45 minutit.

Politsei pressiesindaja Martin Luige sõnul on neile ummikust mitu korda teada andnud, kuid politsei tööd pole ummik takistanud.

Põhja-Eesti päästekeskusest öeldi, et nende tööd pole ummik seganud ja pole ka tööd juurde andnud, sest sellekohaseid teateid pole seni tulnud.

Maanteeinfokeskus andis teada, et seoses rattafestivaliga on liikluspiiranguid kell 10 kuni 18.

Marsruut kulgeb alates Rävala pst. Tartu mnt. pidi Tallinnast väljuval suunal kuni Ülemiste järveni ja sealt Vana Tartu mnt-Assaku-Jüri-Lagedi-Loo-Kostivere-Raasiku-Haljava-Jägala-Anija-Raasiku-Jüri-Assaku-Vana Tartu mnt. pidi Ülemiste järveni ja sealt linnast väljuval suunal Rävala pst-ni.

Liiklusummikute vältimiseks soovitatakse pühapäeva õhtul vältida Tallinna sissesõidul Tartu mnt. ja Ülemiste tee liiklussõlme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles