Lapsega aknast alla hüpata ähvardanud mees võeti vahi alla

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Egert Kamenik

Harju maakohus võttis täna prokuröri taotlusel vahi alla mehe, kes reede õhtul ähvardas koos üheaastase lapsega korteri aknast välja hüpata.

«Prokurör taotles kahtlustatava vahi alla võtmist, kuna on alust arvata, et vabadusse jäädes võib ta jätkata kuritegude toimepanemist,» ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik Postimees.ee'le.

Kahtlustatavat on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud, viimati kehalise väärkohtlemise eest. «Samuti on oluline, et meest kahtlustatakse katseajal uue kuriteo toimepanemises,» lisas pressiesindaja.

Reedel kella 23 ajal puhkes tüli Tallinnas Lasnamäel Meeliku tänaval, kus 30-aastane mees tungis kallale kahele naisele ning ähvardas koos lapsega korteri aknast alla hüpata.

Politsei suhtles korteris viibinutega ning saavutas kokkuleppe, et patrulli lahkudes tuleb mees koos lapsega aknalt ära ning hoidub end või teisi ohustavatest tegudest. Sündmuskohalt toimetati traumapunkti 20-aastane ja 58-aastane naine ning kainenema 55-aastane naine ja 42-aastane mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles