Rocca al Mare ringristmik endiselt Tallinna kõige ohtlikum

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Tallinna kõige suurema liiklusõnnetuste arvuga ristmik oli tänavu esimesel poolaastal endiselt Rocca al Mare ringristmik, millele järgnesid Ülemiste ja Taksopargi ristmikud, selgub Eesti Liikluskindlustuse Fondi (LKF) poolt koondatud kindlustusandjate kahjude statistikast.


«Enim liiklusõnnetusi toimus esimesel poolaastal Rocca al Mare ringristmikul, kus 120 õnnetusega tekitati kokku 128 100 eurot kahju. Järgnesid Ülemiste ristmik ja Taksopargi ristmik vastavalt 90 ja 55 õnnetuse ja 118 170 ja 53 170 euroste väljaminekutega,» ütles LKF-i kahjuennetuse valdkonna juht Erik Ernits.

2010. aasta esimese poolaastaga võrreldes on liiklusõnnetuste arv peaaegu kõigil ristmikel tõusnud. Kasv on toimunud eelkõige mõlema perioodi teise kvartali juhtumite arvu võrdluses. «Põhjuseid on esialgu veel keeruline välja tuua. Võib olla on üheks põhjuseks majanduse elavnemisega tavapäraselt kaasnev liiklussageduse kasv,» arvas Ernits.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles