Nõmmel peetakse laupäeval tänavalaata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ühendus Loov Nõmme

Laupäeval, 10. septembril kell 10-17 oodatakse linnaelanikke Nõmmele osalema Roheliste Väravate Tänava laadal, mis saab alguse Õie puiestikust ja kulgeb mööda Sihi tänavat kuni Näituse tänava lastepargini.


MTÜ Ühendus Loov Nõmme kutsub tänavaelanike avama väravad, et vabaneda majapidamises üleliigsest. Ühtlasi ollakse väljas erinevate töötubade ja tegelustega, et elavdada linnaosa inimeste omavahelist suhtlemist. Laadamelust tulevad osa saama Nõmme linnaosa vanem, külalised kaugemalt ja lähemalt. Kõik on väga oodatud.

Kohalikud elanikud on kutsutud kirbuturule kauplema asjadega, mida enam majapidamises tarvis ei lähe. Keskkonna säästlikkuse teemal jagavad kasulikku teavet KesKonna Buss ja Mari Aua prügipillide töötuba. Laadal kuuleb ehtsat akordioni ja ukulele pillimängu, mida rikastavad isetehtud prügiinstrumendid.

Eesti Aiaklubi korraldab rohenäppudele tasuta taimevahetuse. Taaskasutuse ja rohelise elukeskkonna teadmistele lisaks saab head ja kasulikku teada ka südame tervisest ja tervislikust toitumisest. Lapsi hullutavad klounid Piip ja Tuut ning 3 Rähni Lastehoid paneb Õie parki üles jalgratta vigurraja. Rattad ja kiivrid tuleb endal kaasa võtta!

Aga see ei ole veel kõik, Sihi tänava elanikud ja kunstnikud avavad huvilistele väravad ja osalevad veel paljud teised loovettevõtjad. Loovustuba tuleb lastele õpetama taimetrükki, Laste Kokastuudio meisterdab tervislikke võileibu, avatud on supitelk ja toortoitu pakub Vihmavarju Kodukohvik. Nõmme Loodusmaja rõõmustab lapsi koduloomadega ja osalema oodatakse ka teisi Nõmme seltse—ühinguid ning sportliku meeleolu aitab luua klubi Budokan.

Rohkem infot ajakava kohta leiab ühenduse kodulehelt või Facebookist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles