Linnavalitsus püüab linnahalli teemat vältida

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahalli sein.
Linnahalli sein. Foto: Peeter Langovits

Möödunud neljapäeval oleks abilinnapea Taavi Aas pidanud volikogu istungil vastama Reformierakonna fraktsiooni liikme Õnne Pillaku arupärimisele linnahalli kohta, kuid linnavalitsus palus pikendada vastamise tähtaega kuni 22. oktoobrini.


«Augusti alguses saatsin Teile kirja, milles soovisin vastuseid Tallinna Linnahalli arendamise kohta. Teie 29. augustil saadetud vastuses andsite mulle teada, et läbirääkimised Tallinna Linnahalli võimaliku investori Tallinn Entertainment LLCga on kestnud kavatsetust kauem ning osutunud oodatust keerukamateks,» meenutas Pillak 8. septembril esitatud arupärimises.

Ta esitas viis küsimust, millele Aas polnud võimeline ettenähtud aja jooksul vastama, vaid vajas selleks veel ühe kuu lisaaega. Pillak tahtis abilinnapealt teada kõigepealt seda, milliste ettepanekute ja tingimustega Tallinna linn antud läbirääkimistele asus.

«Mis on see tulemus, mida linn soovib läbirääkimiste käigus saavutada? Mis on nendel läbirääkimistel peamisteks vaidluskohtadeks, milles on raske linnal ja investoritel kokkulepet leida?» küsis linnavolinik.

«Linnahalli investeeringuid puudutavad läbirääkimised on kestnud tänaseks juba üle kahe aasta. Palun andke lühike ülevaade läbirääkimiste toimumistest, millistes küsimustes on leitud üksmeel, kas investorid on endiselt huvitatud linnahalli arendamisest, miks ei ole siiani läbirääkimistega lõpule jõutud?»

«Ma usun, et nõustute minuga, et lõpmatuseni ei ole võimalik antud läbirääkimisi pidada. Milline on linna poolne ajagraafik edasisteks läbirääkimisteks ning mis ajaks on selge, kas tänane võimalik investor hakkab linnahalli piirkonda arendama või mitte,» lõpetas Pillak oma arupärimise.

Abilinnapeal on nüüd küsimustele vastamiseks aega kuni 22. oktoobrini.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles