Mihhail Korb: kesklinna jalakäijate ala tuleks laiendada

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Korb.
Mihhail Korb. Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Täna kesklinna vanemaks kinnitatud Mihhail Korb ütles, et kuna kesklinn on nii-öelda kõikide  linnaosade pealinn, millele on suunatud  nii linnakodanike kui turistide tähelepanu, siis on tema uus amet selle võrra vastutusrikkam kui äsjane Kristiine vanema ametikoht.


«Kavatsen oma töös lähtuda samadest põhimõtetest, milles eelmisel ametipostil, kus ma kõigepealt pidasin alati nõu ja küsisin linnarahva arvamust. Nüüd üritan ma kõigepealt luua hea kontakti kesklinna korteriühistute ja asumiseltsidega,» rääkis Korb linnavalitsuse pressikonverentsil ning lubas esimese asjana kõiki seltse külastada.

Veel mõtleb uus linnaosavanem kesklinna avatumaks muutmisele. «Kesklinnas elab palju inimesi, aga veel rohkem inimesi külastab kesklinna ja kesklinn peab neile rohkem avanema. Ma mõtlen jalakäijate ala laiendamisele. Ja mulle tundub, et vanalinnas kehtestatud sissesõidupiirangute järgimist peaks rangemalt kontrollima. Praegu eiravad paljud autojuhid vanalinna sissesõitudel olevaid märke. Minu arvamus on, et peale vanalinna elanike ei peaks kellelgi sinna autoga asja olema. Aga kõiki neid asju on veel vaja mõelda ja arutada,» lausus Korb.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles