Tallinna televisiooni vaadatavus tegi rekordi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV.
Tallinna TV. Foto: Priit Simson

Emori poolt septembri jooksul tehtud telemõõdiku-uuring näitas neljapäeva, 29. septembri õhtul Tallinna TV seni suurimat vaatajate arvu.

Kella 19 ja 20.30 vahel, mil Tallinna TV kandis Saku suurhallist otse üle BC Kalev/Cramo - Kaunase Žalgirise korvpallimatši VTB Ühisliiga sarjas, jälgis seda kanalit pidevalt keskmiselt 19 500 televaatajat ning kogu päeva jooksul 98 000 inimest, mis on Tallinna TV seni suurim vaatajate arv.

Pärast kanali vabalevisse minekut alates juunist on Tallinna TV vaatajaskond pidevalt kasvanud. Kui näiteks juulis oli vaatajate arv ligi 10 000 inimese võrra suurem kui mais, siis septembris on vaatajaskond juuliga võrreldes kasvanud veel 14 000 inimese võrra.

Neid, kes vähemalt korra kuus Tallinna TV-d vaatas, oli septembris 341 000 ehk 26,7 protsenti Eesti elanikest. Võrreldes juuliga on seda tervelt 68 000 inimese võrra enam. Elanikkonnarühmadest on telekanal veidi populaarsem naiste, 35-45-aastaste inimeste ja eestlaste seas.

Uus rekord võib sündida juba eelseisval pühapäeval, 9. oktoobril, kui Tallinna TV kannab Kiievist üle BC Kalev/Cramo korvpallikohtumist BC Budivelnikiga. Kodulinnas mängitakse taas neljapäeval, 13. oktoobril, siis kannab telekanal kell 18.45 Saku Suurhallist üle Kalev/Cramo mängu Venemaa meeskonna BC Himkiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles