ERR: kunstiakadeemialt libiseb ehituse venimisel euroraha käest

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstiakadeemia tudengid ja vilistlased tähistasid kooli sünnipäeva EKA ehituskrunti piiravale plangule oma emotsioone väljendades.
Kunstiakadeemia tudengid ja vilistlased tähistasid kooli sünnipäeva EKA ehituskrunti piiravale plangule oma emotsioone väljendades. Foto: Peeter Langovits

Kui kunstiakadeemia detsembriks ehitusluba ei saa, on ka riigil raske uue hoone rajamisse sekkuda ning selle tarvis mõeldud euroraha läheb koguni tagasi uude taotlusvooru.

Lisaks probleemidele naabritega tiksub kunstiakadeemiale ka euroraha saamise kell: kui detsembriks pole hoonel ehitusluba, läheb Laidmetsa sõnul vanas rahas ligi 200 miljonit lubatud toetuskrooni tagasi uude taotlusvooru, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«See ei ole päris nii, et ta peaks minema kõigile kohe kindlasti vabaks, siin sõltub veel tingimustest, milles suudame kokku leppida või ei suuda. Selge on see, et aastaks 2015 peavad olema kõik arved makstud, ehitus lõpule viidud ja mida kauem see venib, seda kahtlasemaks kogu see projekt sellisel kujul muutub,» nentis Laidmets.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles