Autojuht tabas sõidukeid kividega loopinud poisid

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme jalakäijate sild, mille kõrvale rajatakse Nikolai von Glehni kuju.
Nõmme jalakäijate sild, mille kõrvale rajatakse Nikolai von Glehni kuju. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Tallinnas Nõmmel püüdis autojuht kinni poisid, keda on alust kahtlustada Nõmme jalakäijatesillalt autode kividega loopimises.


«Politsei sai kahel järjestikusel õhtul, 2. ja 3. novembril teated kokku viie auto juhilt, kelle sõidukeid olid vigastanud Nõmme keskuses Ehitajate teel jalakäijate sillalt visatud kivid. Politseipatrullid käisid igal juhtumil sündmuskohal ning otsisid ümbrusest võimalikke kahtlustatavaid. Viimasel korral ehk 3. novembri õhtul õnnestus tunnistajate abil ka tabada kahtlustatavad, kelleks osutusid 14- ja 17-aastased noormehed,» rääkis Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide.

Ka varasematel aastatel on sillalt autosid kividega pillutud. Linnaosa vanem Erki Korpütles Õhtulehele, et linnaosa valitsus kaalub piirkonda lisakaamerate paigaldamist, et tagada huligaanide tabamine ja inimestele kahju tegemise lõpetamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles