Lasteaednike liit: Tallinna linn hiilib vastutusest kõrvale

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed.
Lasteaed. Foto: Peeter Kümmel / Sakala.

Lasnamäel Rukkilille lasteaias aset leidnud surmajuhtumis lasub süü paljuski kohalikul omavalitsusel ehk Tallinna linnal, leiab Eesti Lasteadnike Liidu esinaine Liili Pille.

Ta rääkis Vikerraadio saates «Uudis+», et vastutuse veeretamine on talle kummaline, vahendas ERR Uudised. «Ma arvan, et kohalik omavalitsus vastutab palju, sest tegelikult on kohaliku omavalitsuse vastutusalas ju lasteastutuste ülevalpidamine ja nende rahastamine,» ütles Pille.

Saatekülaline selgitas, et õue mineku aeg on lasteaiaõpetajale kõige ohtlikum aeg, kuna 24 last tuleb riidesse panna ja õue saata ning kuna esimesi riided selga saanud lapsi ei saa ruumis hoida, siis peabki õpetaja seni lastega õues üksi olema, kuni kõik saavad riidesse ning õue.

Rääkides lasteaedade õuedel olevatest atribuutidest, rõhutas Pille, et nõukogude aegseid ronimisredeleid leidub väga paljudes lasteaedades.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles