Presidendiproua andis ilvesekutsikatele nimeks Keiu ja Kristiina

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Presidendiproua Evelin Ilves andis täna Tallinna loomaaias kahele noorele ilvesele nime, ristides nad Keiuks ja Kristiinaks.

Kell pool viis õhtul võttis loomaaia direktor Mati Kaal presidendiproua vastu loomaaia peaväravas ning ühiselt suunduti ilveste juurde. Presidendiproual olid kaasas tütar Kadri Keiu ja käru kingipakiga, milles olid ilvesekutsikatele kingituseks mänguasjad.

Tallinna Loomaaia loodushariduse ja avalike suhete teenistuse juhataja asetäitja Inari Leiman ütles, et ilvestel oli presidendiproua toodud punaste ja siniste pallide ning eriti närimismänguasjade üle hea meel. «Need läksid muidugi eriti hästi ilvestele peale, neid andis sakutada nagu saaklooma,» ütles ta.

Tallinna loomaaed esitas presidendipaarile palve hakata sel suvel sündinud ilvesekutsikate ristivanemateks. Loomaaias elab peale täna nime saanud kutsikate veel kolm emast ja kolm isast ilvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles